www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

The Portable Normadic Studio og The Biking Vikings
02 Dec, 2010 -
17 Dec, 2010
rum46
Udstilling

Klik på billedet og se flere billeder
Det er rum46 en stor glæde at invitere til åbning af: The Portable Nomadic Studio og The Biking Vikings onsdag den 1. december 2010 kl. 16 - 18

Alle er velkommen, rum46 serverer en udsøgt nomadisk vikinge glögg.

The Biking Vikings er titlen på en cykelperformance, som rum46 udførte i New York i oktober måned 2010. Projektet består bl.a. af en række performative handlinger, som kærligt reformulerer flere Fluxus-events fra 60'erne.

Uddrag fra The Biking Vikings blev efterfølgende præsenteret i udstillingsprojektet Nomadic Studio i Chicago. Nomadic Studio retter bl.a. opmærksomheden mod værdien af flytbare og midlertidige arbejdsrum og temporære projekter.

rum46 har nu fornøjelsen af at kunne præsentere både projektet The Biking Vikings og The Portable Nomadic Studio udstillingen, som vi netop har fået tilsendt i en komprimeret model- og kuffertudgave af udstillingsopbygningen og platformen i Chicago.

Den 1. december åbner og folder vi The Portable Nomadic Studio kuffert ud og præsenterer tekst, lyd og dokumentationer fra projektet. Vi ser også frem til at vise den nyredigerede video samt fotos, tegninger og objekter fra The Biking Vikings.

Kom og se 'Ballonkoncerten', 'Flaskeposten' og 'The Recipe that went up in Smoke'.

Udstillingen er åben 2.dec. - 17. dec. 2010 tirs. - fre. kl. 14 - 17

NOMADIC STUDIO er kurateret af Stockyard Institute som består af kunstnere, undervisere og aktivister.
Se mere på Stockyardinstitute.orgRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46