www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Release på publikationen: TilVALG!
15 maj, 2012 -
15 maj, 2012
rum46 og TRYKTRYKTRYK
publikation release

Klik på billedet og se flere billeder
Release på publikationen: tilVALG!

Tirsdag d. 15 maj kl. 19 – 21 i rum46

Op til folketingsvalget sidste år arrangerede TRYKTRYKTRYK og rum46 projektet TilValg i det offentlige rum i København og Århus.  30 kunstnere lavede plakater, der forholdte sig til eller reagerede på valgbegivenheden og den politiske situation I Danmark. Med udgangspunkt i disse plakater og deres 'ophold' i byrummet under valgkampen, samt ud fra tilstødende events udgiver rum46 og TRYKTRYKTRYK * nu en publikation. Publikationen præsenterer dokumentation af plakaterne og deres intervernering blandt partiernes velkendte, officielle valgplakater, som de tog sig ud under valgkampen sidste år – en valgkamp der endte med at Danmark fik sin første kvindelige statsminister og en ny regering kom til magten.

Publikationen indeholder også tekster af: Lars Henningsen, der har bidraget med en tekst om reduktionen i partiplakaters kommunikation. Tomas Lagermand Lundme giver et før og efterbillede. Mads Mygind har skevet digtet; "Uddrag fra det hvide ud af øjnene" og Tanja Nellemann Poulsen har skrevet en tekst om modifikationer på de officielle valgplakater.

Hvad flytter et regeringsskifte? Skete der egentlig de store ændringer ved skiftet? Hvorledes udfoldes valgkampagner og hvilken gyldighed og relevans har den politiske valgplakat idag? Kan den nyvalgte regering holde de løfter de gav ved skiftet? Disse spørgsmål erfarer vi nu og løbende fremover i denne valgperiode.

tilVALG! er ikke et partipolitisk projekt, men interveneringer ind i et tilsyneladende kedeligt landskab af personfixerede valgplakater uden mægle.

tilVALG! undersøger demokratiets betingelser, folkets stemme(-r) og vores ønsker for positive for-andringer.

Vel mødt i rum 46 på tirsdag.

Vi serverer et lille glas! samt en publikation til de fremmødte!

rum46
Studsgade 46, st. tv
8000 Århus C

www.rum46.dk
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

* TRYKTRYKTRYK er nu lukket men bestod af Bonnie Fortune og Brett Bloom.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46