www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

OH MY GOD!
23 Feb, 2012 -
06 maj, 2014
Kunstnere: Kristoffer Akselbo, Jacob Borges, Mikkel Carl, Gudrun Hasle, Heidi Hove, Charlotte Bergmann Johansen, Jesper
Kristiansen, Naja Maria Lundstrøm, Lasse Krog Møller, Susan O’Malley (US), Karen Petersen, Marie Thams, Ulrik Weck og Lars Worm.
Tekster af kurator Line Sandvad Mengers, Tone Lysholm, Louise Højlund og Caroline Levisse
Boglancering

Klik på billedet og se flere billeder
OH MY GOD! - Bog lancering den 23. februar 2012 kl. 16:30-18.00, rum46, Studsgade 46, 8000 Aarhus C
Alle er velkomne.

Efter to udstillinger og mange interessante diskussioner om samtidskunst og kristendom er et en fornøjelse at kunne præsentere bogen Oh my God! ved en reception i udstillingsstedet rum46.

Oh my God! dokumenterer udstilling og mini-seminar i udstillingsstedet rum46 i Århus og udstilling i krypten under Silkeborg Kirke. På de to udstillinger medvirkede i alt 14 yngre kunstnere med en konceptuelt baseret praksis. Bogen  indeholder billeder af alle værkerne fra begge Oh my God! udstillinger. Tekster af kurator Line Sandvad Mengers, Kunstredaktør og skribent ved eventuelt.org  Tone Lysholm, Cand. Theol. Louise Højlund og Caroline Levisse, (der skriver ph.d. i kunsthistorie om samtidskunst og religion i Skandinavien fra 1990'erne til i dag på Université Paris VIII, Vincennes-Saint-Denis) Til projektet har cand. Theol Louise Højlund udvalgt et skriftsted til hvert af de medvirkende værker." Til  Ulrik Wecks værk "Voyeur"fra 2010, har hun valgt følgende:

"Nu ser vi i et sløret gådefuldt spejlbillede, men en dag vil vi se alting som det er. Nu forstår jeg kun en del af helheden, men til den tid vil jeg forstå det hele – på sammen måde som Gud forstår og kender mig." (Paulus´ 1. brev til menigheden i Korinth 13, 12)

De medvirkende kunstnere er Kristoffer Akselbo, Jacob Borges, Mikkel Carl, Gudrun Hasle, Heidi Hove, Charlotte Bergmann Johansen, Jesper Kristiansen, Naja Maria Lundstrøm, Lasse Krog Møller, Susan O'Malley (US), Karen Petersen, Marie Thams, Ulrik Weck og Lars Worm.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46