www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Eva og Marianne Knutz udstiller
05 Apr, 2002 -
21 Apr, 2002
Eva Knutz og Marianne Knutz
Udstilling

Klik på billedet og se flere billeder
Rum46 præsenterer en udstilling af de to kunstnere Eva Knutz og Marianne Knutz, som bor og arbejder i henholdsvis Danmark og Holland.Tvillingerne Knutz bruger i høj grad de samme inspirationskilder, bla. aviser, ugeblade, tv, film, reklamer og tegneserier. Humor, drama og fortællinger spiller en stor rolle i deres arbejde.
I rum46 viser de to kunstnere en række værker, hvor "drømmen om succes og angsten for fiasko" er et centralt omdrejningspunkt. Plade-covers af engang berømte, men nu glemte popstjerner har mistet deres værdi som musik-kilde og er blevet til dekoration. Jukebox installationen indeholder "outdated hits" i kombination med en tragi-komisk film med to personer, hvis kærlighedsforhold er gennemsyret af jalousi. Malerierne og collagerne afspejler portrætter og tekster af kendte og mindre kendte personligheder fanget i deres utopiske, naive og til tider kritikløse verden af [kikset] selvudfoldelse...
Eva Knutz arbejder med installation og computerbaseret kunst og har taget sin uddannelse ved Gerrit Rietveld Kunstakademi i Amsterdam samt ved Cooper Union School of Art i New York. Hun bor og arbejder i Amsterdam.
Marianne Knutz er autodidakt maler og har bla. udstillet på Charlottenborgs Forårsudstil?ling, Kunstnernes Efterårsudstilling, Nikolaj Kirkens Udstillingssted samt på Salon de Jeune Peinture i Paris. Hun bor og arbejder i København.

Eva og Marianne Knutz udstiller i rum46 i perioden 5. april til den 21. april 2002, torsdag til søndag kl. 13 - 17.
Alle er velkomne til fernisering den 5. april kl. 17.00

For yderligere information kontakt venligst
Anja Raithel: 86 18 20 90 eller Grete Aagaard: 86 12 66 07

Med venlig hilsen
rum46RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46